Het netwerk

Het artrose netwerk is opgezet op initiatief van oefentherapeuten Cesar en Mensendieck uit de regio West Brabant en Zeeland. Het netwerk bestaat uit oefentherapeuten die zich verplicht hebben te werken volgens de richtlijn artrose van de VvOCM, aangevuld met de laatste inzichten over evidence based practice en patiëntgestuurde zorg. 

Alle therapeuten werken, via het netwerk, ook mee aan onderzoek, gericht op het verder ontwikkelen van de beste oefentherapeutische behandelmethodes voor artrose. Dit, opdat u ook in de toekomst kunt rekenen op de best mogelijke zorg.

Aangezien het netwerk per 1 januari 2009 van start is gegaan in West Brabant en Zeeland, kan het voorkomen dat in regio’s elders in het land, therapeuten nog niet aangemeld staan. U kunt echter altijd contact opnemen met een oefentherapeut bij u in de buurt om te vragen of ook zij gaan starten met het artrose protocol. Zoek en vind uw therapeut op deze pagina.

Extra informatie over oefentherapie Cesar en Mensendieck kunt u bekijken door te kijken op de website van de beroepsvereniging VvOCM.