De website

Deze website bestaat uit twee delen. Ten eerste een algemeen deel, dat voor iedereen toegankelijk is met informatie over artrose en het protocol. En ten tweede een inloggedeelte, dat alleen beschikbaar gemaakt wordt voor patiënten die zich aangemeld hebben bij een oefentherapeut Cesar of Mensendieck. Dit om te worden behandeld volgens deze nieuwste methode van patiëntgestuurde zorg. 

Via dit besloten deel van de website krijgt u de beschikking over drie opeenvolgende informatieblokken ter ondersteuning van de behandeling van uw artroseklachten. Deze informatie bestaat o.a. uit oefenprogramma’s, aanvullende informatie over sporten, hulpmiddelen, enz. Daarnaast is er, via een forum, de mogelijkheid om met uw therapeut, via de website ervaringen uit te wisselen. 

U kunt via de optie -zoek uw therapeut-, kijken welke oefentherapeuten van het artrose netwerk bij u in de buurt zitten. Vervolgens kunt u rechtstreeks een afspraak maken. Indien bij u nog niet duidelijk de diagnose artrose is gesteld, is het ook mogelijk eerst te overleggen met uw arts. Na het intake gesprek gaat u naar de optie -nog geen profiel-, en selecteert uw oefentherapeut. U ontvangt dan een mail met het bericht dat u kunt inloggen. 

Het forum is direct voor u beschikbaar, de informatieblokken worden per fase van de behandeling door de therapeut voor u toegankelijk gemaakt. U kunt dan zelf ook informatie toevoegen om op deze manier een persoonlijk behandelboek samen te stellen dat u, na afsluiting van de behandeling, altijd nog kunt gebruiken.