Mensen blijven in beweging

Aanmelden patiënt

U kunt zich aanmelden als patiënt met of zonder verwijzing van een huisarts of specialist. Wij geven er de voorkeur aan, dat de diagnose artrose in het verleden al bij u is gesteld door een arts. Indien u zonder verwijzing komt zal de therapeut eerst een screening uitvoeren of u in aanmerking komt voor behandeling volgens het protocol. Indien u met een verwijzing komt met als diagnose artrose, dan is een screening niet nodig.

U maakt vervolgens een afspraak bij de oefentherapeut Cesar of Mensendieck van uw keuze, die is aangesloten bij het artrose netwerk. De therapeut legt u uit wat de gang van zaken is indien u wilt gaan deelnemen.

Na het eerste gesprek bij de therapeut kunt u zich aanmelden op de website als deelnemer. Dit doet u op deze pagina. U kunt hierop uw gegevens invullen waardoor uw profiel wordt aangemaakt. Als u klikt op verzenden krijgt u automatisch een inlogcode toegestuurd naar uw emailadres. Met deze inlogcode logt u eenmalig in. Daarna zal uw oefentherapeut het eerste deel van het informatiepakket op uw persoonlijke deel van de website plaatsen.